Menu

Samen met verenigingen zet de KNLTB zich in om meer mensen met meer plezier te laten tennissen. In de praktijk zien we dat je door veel wedstrijden te spelen, steeds beter wordt en meer plezier in tennis krijgt. Met competitie spelen in teamverband speel je samen wedstrijden voor jouw club en kan jij je spel en tennisvaardigheden ontwikkelen. En competitie spelen heeft nog een extra dimensie, want het zorgt ook voor veel sfeer en gezelligheid naast de baan. Niet gek dus dat de competitie door veel tennissers als hoogtepunt van het tennisseizoen wordt beschouwd!

Nederland heeft één van de grootste centraal georganiseerde tenniscompetities ter wereld. Iedereen die lid is van een KNLTB vereniging kan competitie spelen. Er is een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd, op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, ook voor jou is er een competitie die bij je past!

Gedurende het hele jaar kan er competitie gespeeld worden. Momenteel hebben we 4 teams die meedoen aan de voorjaarscompetitie (7 speeldagen in april en mei).

· Dinsdagavond damesdubbel 17+

· Donderdagavond herendubbel 50+

· Vrijdagavond gemengd dubbel 17+ (2 teams)

De vrijdagavondteams doen ook mee aan de najaarscompetitie. Dit zijn 7 speelrondes in september en oktober.

Wil je ook competitie spelen, neem dan contact op met de verenigings-competitieleider Joop Andringa (0566-602254).

 

 

 

Search