Menu

Tennisschool Jetse Jongsma

De tennislessen worden verzorgd door Jetse Jongsma en Robbert Middendorp van Tennisschool Jetse Jongsma.

Jetse Jongsma (geb. 1992) woonachtig te Leeuwarden is naamgever en eigenaar van Tennisschool Jetse Jongsma. “Bijna mijn hele leven tennis ik al. Na het afronden van de HAVO heb ik de opleiding tot tennisleraar gevolgd en sinds 2012 beschik ik over de licentie voor tennisleraar van de KNLTB. Naast deze licentie, heb ik ook nog diverse vervolgcursussen bij de KNLTB gevolgd om mezelf continue te verbeteren. Ik heb onder meer lesgegeven in Stiens, Franeker, Goutum, Rottum, Reduzum en Grou. Ik doe ieder jaar mee aan de KNLTB-voorjaarscompetitie en speel in de zomer toernooien in categorie 3.

Tussen 2014 en 2016 verzorgde ik met veel plezier de tennistrainingen in Reduzum. Eind 2016 ben ik gestart met “Tennisschool Jetse Jongsma”. In februari 2020 werd ik benaderd door het bestuur van TV Stânfries om weer terug te keren op het ‘oude nest’. Naast TV Stânfries verzorgt de Tennisschool ook de trainingen bij TV Stiens, TC Goutum en TV Grouw. We kijken uit naar de komende jaren waarin we ons uiterste best zullen doen om alle lessers beter te maken, zowel tactisch, technisch, conditioneel én mentaal”.

Robbert Middendorp (geb. 1988) woonachtig te Leeuwarden en speelt vanaf zijn 6e tennis. “Tennis is niet zomaar een sport. Het is in mijn optiek één van de moeilijkste sporten die er bestaat. Ik heb veel trainingsuren gemaakt en heel veel gespeeld. Mijn ervaring mag ik nu overdragen aan kinderen en volwassenen. Van elke training die ik geef krijg ik energie; niets is leuker dan tennis én omgaan met mensen! Ik houd goed rekening met de groep die les krijgt. Spel en techniek wisselen elkaar af bij de tenniskids terwijl de volwassen afwisselend en dynamisch les krijgen. Een training focussen op service? Geen probleem! Of een keertje conditioneel tot het gaatje? Kom maar op! Aan mij de taak om jou beter te maken! Ik kijk ernaar uit om jou les te mogen geven”.