Menu

Hallo Tennissers, het bestuur heeft mij gevraagd om mezelf even voor te stellen als nieuwe tennis trainer van jullie vereniging. Mijn naam is Sybren van Bethlehem en ik ben 34 jaar. Samen met mijn vriendin woon in Lippenhuizen.

Zelf ben ik met tennis begonnen toen ik 5 jaar was. Na de opleiding Cios in Heerenveen ben ik begonnen met lesgeven op verschillende verenigingen in de omgeving van Sneek. Na ongeveer 3 jaar lesgeven ben ik gestopt omdat ik een kans kreeg om bij WE Fashion te gaan werken. Via de WE heb ik interne opleidingen gevolgd om vervolgens als storemanager door te gaan binnen het bedrijf. Na 3 jaar fulltime werken ben ik benaderd door Continu Tennis of ik 1 avond in de week les wou gaan geven. Het begon weer te kriebelen om op de tennisbaan te staan. Ik heb 2 jaar lesgegeven op 1 avond naast het werken bij de WE. Na die 2 jaar had ik er weer zin in en ben ik weer fulltime gaan lesgeven. Inmiddels werk ik in Friesland en Groningen bij verschillende verenigingen. Om nog meer te leren van de techniek heb ik 2 jaar geleden ook de B-opleiding gedaan. Hiermee kan en mag ik t/m speelsterkte 3 lesgeven. Ik hou op de baan van een geintje, maar er moet ook zeker iets geleerd worden tijdens de lessen. Inmiddels ben ik een jaar bezig met de ALO. Deze opleiding doe ik naast het werken in mijn vrije tijd. De opleiding duurt 4 jaar, dus ik ben nog wel even bezig.

Helaas is een van onze trainers midden in het seizoen gestopt waardoor Jort nu al naar Leek is gegaan. Hier geef ik ook training, en ik moet de zomerlessen daar eerst afmaken. Kevin Janson zal jullie de eerste weken lesgeven en zodra ik de lessen afgerond heb, neem ik het over. En uiteraard is dat bedoeld om langere tijd op jullie mooie park te mogen trainen met jullie.

Ik heb er enorm veel zin in, en ik hoop jullie zeer snel op de baan te kunnen ontmoeten.