Menu
41309114_1885102214902373_5420350638535999488_n

Mijn naam is Jort de Graaf woonachtig in Leeuwarden en werkzaam voor “Continu Tennis”. Ik ben, wat je met recht kunt zeggen, een tennisdier. Enthousiasme, motivatie en veel plezier. Zo zou je mijn wijze van doceren het beste kunnen omschrijven. Ik benader mijn leerlingen vanuit liefde en motivatie voor de sport en speelsterkte is daarbij slechts een middel. Ik tennis zelf op niveau 3, zowel singel als dubbel. Ik ben er van overtuigd dat ik mijn enthousiasme en motivatie op een plezierige wijze op jullie kan overbrengen. Door afwisselende trainingen te geven en goed naar jullie te luisteren gaan we een leuke tijd met elkaar beleven.

Opbouw van de lessen
Afhankelijk van de groep worden er verschillende trainingen gegeven. Daarbij luister ik naar jullie en pas me aan, aan de wedstrijdvormen, singel of dubbel die jullie veel spelen. Daarnaast is feedback belangrijk. Ik ontvang graag opbouwende kritiek en neem die altijd mee. Zelf ben ik actief aanwezig tijdens de trainingen door een combinatie van ‘drills’, waarin ik zelf veel ballen aangeef, en open trainingsvormen waarin jullie elkaar proberen te verbeteren. Ook doe ik zelf regelmatig actief mee tijdens de training. Ik neem jullie mee in de wondere wereld van de tennissport en laat jullie dingen beleven die gaan helpen in jullie wedstrijden en tennisspel.
Ik ben zelf continu bezig mezelf door te ontwikkelen en sta heel dichtbij nieuwe ontwikkelingen in de sport. Ik zal jullie als leerlingen hierin meenemen. Communicatie en plezier zijn voor mij de codewoorden.
Search